Услуга

2D анимация и монтаж

Рекламата чрез 2D анимация е най-ефективният начин за вашият бизнес да бъде забелязан. С услугата по 2D анимация, ние можем да Ви помогнем, да популяризирате вашите продукти за потенциални клиенти. Подобрете бизнеса си като включите в рекламния си лист 2D анимация. Ние можем да анимираме вашите идеи.

За услугата

Какво представлява услугата по 2D анимация?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

2D анимация

Видеата чрез 2D анимация са идеален метод, чрез който можете кратко, описателно и забавно да визуализирате вашата идея. Те са подходящи за създаване на рекламни клипове за обект, продукт или услуга, както и за представяне на идея или голям обем от информация. Ако искате да бъдете забелязани, най-добрият начин по който да го направите е чрез 2D анимация.

От екипът на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионално създаване на 2D анимация. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на 2D анимацията, илюстративния дизайн, графиката и видео обработката. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да постигнете желаните успехи чрез 2D анимация.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашата 2D анимация.

За Вас можем да създадем анимирано видео за продукт, представително видео на ваша идея, видео за представяне на данни, анимирани инфографики и всичко от каквото имате нужда. За да изпълним целите на проекта в услугата сме включили и
Създаване на креативен скрипт; Сториборд; Монтиране на глас; Създаване на 2D анимация; Монтиране на музика в заден план; Оптимизиране на анимацията за социалните мрежи;. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът и вижте следващата секция за Процес на 2D анимация.

Процес

Процес на създаване на 2D анимация.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на заснемане на Вашите продукти:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието и нуждите на проекта за постигане на желаните цели.

2Писане на скрипт – Ще напишем креативен скрипт, за вашата нужда и цел. То е важно за ясното представяне на посланието и информацията във вашата 2D анимация. 

3Създаване на сториборд – Създаваме сториборд, с ясно разработени сцени за всеки етап от 2D анимацията с цел най-ясно да представим нужната информацията.

4Звукозапис на глас – Разказвач, ще запише с професионален звукозапис написаният от нас скрипт. Записът ще се използва за анимираното видео като Voiceover.

52D анимация и монтаж– Създаваме ефектни анимации, целящи ясно и забавно да предоставят информацията на гледащия. Монтираме звукозаписа, музиката за заден фон и звуковите ефекти.

6Оптимизиране за социални мрежи – Ще оптимизираме вашето видео за всички социални или телевизионни формати, за максимално качество на звука и картината.

Ползи

С какво 2D анимацията подобрява бизнесът Ви?

Ето как 2D анимацията може да Ви помогне

повече

Атрактивност

повече

Интерес

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да видите наш проект за видео с 2D анимация:

Цени

Цени започващи от 35лв/час.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти