Услуга

Анимиране на лого

Анимацията на лого е част от услугата за моушън графика и дизайн. С тази услугата можем да вдъхнем живот на вашето лого, като го превърнем от статично в динамично. Анимираното лого Ви позволява да представите по-комплексна идея за вашата компания, чрез анимационни техники и ефекти.  Някои идеи е трудно да бъдат визуализирани с думи или статични графики, за това моушън графиката може да помогне за ясното визуализиране на по-сложни идеи. Ние можем да Ви помогнем със създаването на моушън графика за вашето лого.

За услугата

Какво представлява услугата по анимиране на лого?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Анимиране на лого

Моушън графиката може да разчупи вашето лого, което иначе би било статично, като му придаде анимация и движение. Моушън графиката може да опрости усложнено лого, като го представи по запомнящ се начин, лесен за разбиране за потребителите.

С услугата по анимиране на лого за Вас можем да създадем динамичен и по-атрактивен и ангажиращ дизайн за вашето лого.

За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и моушън дизайн. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да постигнете желаните резултати чрез създаване на по-атрактивна и ангажираща визия чрез моушън графика и дизайн.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашия проект. За повече информация за това какво включва и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на анимиране на лого.

Процес

Процес на анимиране на лого.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на изработка за Вашето анимирано лого:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието и нуждите на проекта за постигане на желаните цели.

2Дизайн на лого  – Ако имате лого, което ще анимирате, ни го изпращате във векторен формат. Ако логото е растер ние го векторизираме. Или изграждаме ново лого за Вас.

3Анимиране – Следващата стъпка е да превърнем създаденото за Вас статично лого в динамично като го анимираме и му придадем движение. 

4Обратна връзка – При завършен дизайн и анимация за вашето лого ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, като при нужда са възможни редакции.

5Подготовка на логото за уеб – Ще подготвим вашето анимирано лого за средата в която ще бъдат използвано, за най добро качество. 

6Изпращане  – Когато анимираното лого е готово, ще ви го предоставим във всички нужни формати за уеб, заедно с гайд, за правилно използване на логото.

Ползи

С какво анимациите подобряват бизнеса Ви?​

Ето как анимираното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви:

повече

Ангажираност

повече

Уникалност

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на лого.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти