Услуга

Банери

Банерите са чудесен начин за реклама в социалните медии, а нашите реклами трябва да се намират там където са и хората. Ние можем да Ви помогнем с изработването на рекламни банери за вашият продукт, услуга онлайн магазин или друго. 

За услугата

Какво представлява услугата по дизайн на банери?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Дизайн на банери

Банерите са много добър инстумент за реклама по няколко параграфа. Банерите се позиционират в различни социални мрежи или сайтове с цел реклама на вашият бизнес, в завимост от това какъв продукт или услига рекламирате вие може да позиционирате вашият банер в опредлени сайтове, където е и вашата целева група. По този начин ще достигате до по-голям брой потенциални клиенти които имат нужда и биха харесали това което предлагате.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по дизайн на рекламни банери. Можем да създадем вашите банери във всички налични размери за онлайн мрежите. Предлагаме да изработим за вас статични и анимирани банери според вашия бюджет и нужда. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на социалните медии и уеб дизайна. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да рекламирате вашият бизнес и в онлайн пространството.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализация.

За повече информация за това какво включва ускугата и как ще протече процесът и вижте следващата секция за Процес на дизайн на за социални мрежи.

Процес

Процес на дизайн на рекламни банери.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите фирмени материали.

1Консултация – Организираме консултация между клиент и екип, която цели максимално да разбере нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн темплейт – Създаваме дизайн темплейт, съобразен със стила на бранда Ви. Темплейтът ще бъде приложен като рамка за всички размери на вашият банер. 

3Попълване на информация – Когато темплейтът е готов, следващата стъпка е да попълним всичката важна информация за посланието на рекламата – загалвие, бранд, лого, снимки, цени и други.

4Обратна връзка – При завършен дизайн и попълнена информация за вашите рекламни банери, ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, при нужда са възможни редакции.

5Дизайн във всички формати – След като дизайна е одобрен и завършен, той трябва да се оптимизира за всички формати в които ще бъде пусната рекламата в интернет.

6Публикуване на реклама – Крайната стъпка е да публикуваме вашите завършени банери в онлайн пространството и в сайтовете, които предварително сте избрали.

Ползи

С какво рекламните банери подобрявт бизнеса Ви?

Ето как рекламата чрез банери може да подобри бизнеса Ви:

повече

Онлайн присъствие

повече

Достигане до нови хора

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на банери.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти