Услуга

Брошури

Днес всеки бизнес има нужда от реклама, която да разпространи името му и да доведе до ръст на продажбите. Ако имате магазин, без значение какви са вашите продукти, и искате да ги популяризирате или да обявите промоции, брошурите са много подходящи за този случай. Ние можем да ви предложим услуга по професионална изработка на брошури, в които да представите продуктите си.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на брошури?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Брошури

Брошурите са чудесен начин да представите вашите продукти и актуални промоции на клиентите си. Те са информативни, описателни и продават. Благодарение на формата на брошурите Вие може спокойно да съберете всичката нужна информация, като име, цена, снимка, описание и отстъпка, за вашите продукти в размер от 8 до 48 страници.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на брошури. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашата бъдеща брошура, с която да рекламирате продуктите си.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи брошури екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на рекламни материали, чрез който можем да създадем всичко от което вашата брошура се нуждае за да продава и да бъде максиламно изчистена и информативна. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на дипляни.

Процес

Процес на изработка на брошури.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите брошури:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн и страниране – Избираме подходящ формат за брошурата и изготвяме функционален дизайн темплейт за нейните страници, в който ще са представени продуктите.

3Наливане на съдъжание – Въвеждаме информацията, която трябва да се съдържа във вашите бъдещи брошури – заглавия, описание на продуктите, изображения, цени и други. 

4Корекции и обратна връзка – Извършваме и повторна консултация за преглед, проверка и потвърждение от ваша страна, за визията и информацията в брошурата.

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашите брошури, следващата стъпка е те да се подготвят за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализира вашата брошура.

Ползи

С какво рекламата чрез брошури подобрява бизнеса Ви?

Ето как рекламата чрез брошура може да помогне на бизнеса Ви:

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти