Услуга

Дипляни

Днес всеки бизнес има нужда от реклама, която да разпространи името му и да доведе нови клиенти. Рекламата чрез раздаване на дипляни е един от най-достъпните и ефективни варианти, чрез който можете да популяризирате бизнеса си. За разлика от рекламата с флаери, рекламата с дипляни Ви дава възможност по-подробно да опишете вашият бизнес, продукт, услуга или събитие. Ние можем да ви предложим услуга по изработка на дипляни със стилен дизайн, съобразен с новите тенденции, който ще направи рекламата Ви още по-забележима.

За Услугата

Какво представлява услугата по изработка на дипляни?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Онлайн Магазин

Рекламата чрез дипляни е един от най-достъпните и евтини варианти за популяризиране. Независимо дали искате да рекламирате бизнеса си, дадена услуга, промоция, продукт, събитие или нещо друго, дипляните могат да Ви свършат чудесна работа за всичко. Ако имате повече какво да разкажете за вашата дейност, дипляните са перфектният избор на рекламен материал за Вас. Благодарение на много разновидности от формати и разтвори, те могат много успешно да бъдат описателни, информативни и компактни и в същото време креативни, което ги прави идеални за случаи в които искате да разкажете за дейността си по-подробно и да оставите впечатление.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на дипляни. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете една действаща стилна печатна реклама, с която да разпространите дейността си.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи дипляни екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на рекламни материали, чрез който можем да създадем всичко от което вашата дипляна се нуждае за да приковава вниманието и да бъде максимално изчистена и информативна. За да изпълним целите на проекта още по-добре, в услугата си предлагаме изработка на оригинален дизайн и възможност за една безплатна корекция. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на дипляни.

Процес

Процес на изработка на дипляни.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите дипляни:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн на флаер – Избираме подходящ формат за вашите дипляни и създаваме дизайн, съобразен с повода, нашият професионален поглед и най-новите дизайн тенденции.

3Наливане на готов текст – Въвеждаме информацията, която трябва да се съдържа във вашите бъдещи дипляни, която предварително ни е изпратена под формата на текстов файл.

4Корекции – При случайност, че искате да промените някои детайли по вашите дипляни Ви даваме бонус възможност за една корекция напълно безплатно. 

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашите дипляни, следващата стъпка е те да се подготвят за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализират вашите листовки.

Ползи

С какво рекламата чрез дипляни подобрява бизнеса Ви?

Ето как рекламата чрез дипляни ще подобри Вашия бизнес:

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

повече

Продажби
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти