Услуга

Дизайн на приложения

Ако имате бизнес, онлайн магазин, новинарски блог или просто имате идея, изработването на приложение може да бъде перфектна добавка към вашият бизнес и да Ви помогне да постигнете желани цели. То може да бъде добавка към вече съществуващ сайт или да бъде съвсем нова идея реализиране под формата на приложение. Ако имате нужда от стилен и функционален дизайн за вашето бъдещо мобилно приложение, ние можем да ви помогнем! 

За услугата

Какво представлява услугата по създаване на дизайн за приложение?

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Дизайн на приложения

Приложенията имат значителни ползи за бизнеса. И понякога разбирате, че може би приложението е това, което винаги е липсвало във вашият бизнес план. Приложенията са страхотен инструмент за ангажиране на клиентите и могат да реализират повече продажби. Те Ви дават конкурентно предимство като Ви открояват от тълпата и подобряват разпознаваемостта на бранда Ви. Ако смятате, че приложението би било идеалният инструмент за постигане на вашите цели, ние можем да Ви помогнем да постигнете тези цели като създадем стилен и функционален дизайн за Вашето приложение.

От екипът на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионалнo създаване на дизайн за Вашето приложение. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на мобилния дизайн и потребителското изживяване. С голямо желание бихме Ви съдействали да пренесете бизнеса си и в света на приложенията.

Важна част от проекта е провеждането на консултации преди започване на работа по проекта. Те са от ключово значение за нас и за постигането на желаните цели. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашето бъдещо мобилно приложение.

За изграждането на вашето мобилно приложение екипът ни използва инструменти за:

Анализиране на поведението на потребителите

Инструменти за създаване на дървовидна структура за вашето приложение

Провежда тестове за ефективността на структурата му.

Използва професионален софтуер за изграждане на и прототип, чрез който може да видите на живо от вашето лично мобилно устройство, как ще функционира приложението още преди то да бъде програмирано.

За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на създаване на дизайн за приложение.

Процес

Процес на създаване на онлайн магазин.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на поддръжката на вашият уебсайт.

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Проучване – Проучваме конкурентните приложения на пазара. Създаваме Потребителска персона, която ще представлява лицето на вашите потенциални клиенти.

3Изграждане на структура – Изграждане на добре-функционираща структура за вашето мобилно приложение, която ще е нужна за лесно и удобно навигиране в приложението.

4Дизайн на интерфейс – Обличаме вече създадената структура в приятен и елегантен дизайн, като съобразяваме цветовете и стила на приложението с тези на бранда.

5Адаптивен дизайн – Следващата стъпка е да направим оптимизация на дизайна на Вашето бъдещо приложение за всички мобилни устройства и резолюции.

6Създаване на прототип  – Ще създадем прототип! Това ще даде възможност да видите на живо от вашето лично мобилно устройство, как функционира приложението.

Ползи

С какво приложението подобрява бизнеса Ви?​

Ето как създаването на приложение за Вашият бизнес може да Ви помогне:

по-голяма

Ангажираност на клиентите

по-голямо

Конкурентно предимство

повече

Продажби
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени

Цени започващи от 35лв/час.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти