Услуга

Дизайн на социални мрежи

Онлайн присъствието на вашият бизнес може значително да повиши популярността му, да достигне до повече хора и да доведе нови клиенти. Ако искате да изградим за вас професионално излъчване в онлайн средите, можем да Ви помогнем с това, като ви предложим дизайн за социални мрежи като Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и други.

За услугата

Какво представлява услугата по дизайн на социални мрежи?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Дизайн на социални мрежи

Онлайн присъствието е безспорно един от най-добрите инструменти, чрез който можете да придобиете популярност, да изградите имидж, да достигнете до нови клиенти и да продавате повече. Онлайн присъствието е в полза за всеки тип бизнес независимо дали той е новостартиращ или е от дълги години на пазара. Ако сте притежател на бизнес, или те първа искате да създадете такъв, не забравяйте да го въведете в онлайн пространството.

От екипа на AllDesign ви предлагаме услуга по изграждане на професионален дизайн за социални мрежи в платформите на Facebook, Instagram и LinkedIn. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на социалните медии и уеб дизайна. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да пренесете вашият бизнес и в онлайн пространството.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализация.

За изграждането на онлайн присъствие за вашия бизнес, ние можем да създадем за вас професионална Facebook и Instagram страница, професионален LinkedIn профил, съдържание под формата на постове за вашите страници и рекламни постове, създадени индивидуално за Вас изцяло с авторски дизайн темплейти в стила на бранда Ви. Зависимост от целите на проекта можем да Ви предложим и цялостно управление на съдържанието на вашата страница. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът и вижте следващата секция за Процес на дизайн на за социални мрежи.

Процес

Процес на дизайн за социални мрежи.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите социални профили.

1Консултация – Организираме консултация между клиент и екип, която цели максимално да разбере нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн на бизнес страница – Създаваме дизайн за вашата бизнес страница в Facebook или Instagram, като изцяло се съобразяваме със стила на бранда.

3Дизайн на съдържание – Създаваме авторски дизайн темплейт, който ще се използва като рамка за постовете на вашата бизнес Facebook или Instagram страница. 

4Обратна връзка – При завършен дизайн за вашата бизнес страница и дизайн на темплейт за постовете, ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, при нужда са възможни редакции.

5Управление на съдържание – Поемаме грижа за управлението на съдържанието във вашата бизнес страница, като публикуваме изработените постове на страницата Ви.

6Анализи и отчети – Всеки месец в края ще получите от нас постигнатите резултати от поддръжката на страницата Ви, достигнати хора и ангажираност.

Ползи

С какво онлайн присъствието подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви:

възможност за

Достъп до нови хора

повече

Нови клиенти

повече

Продажби
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн в социалните мрежи.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти