Услуга

Флаери и листовки

Днес всеки бизнес има нужда от малко реклама, която да разпространи името му и да му даде гласност. Рекламата чрез раздаване на флаери е най-достъпния ефективен вариант, чрез който можете да популяризирате бизнеса си сред хората и да си доведете нови клиенти. Ние можем да ви предложим услуга по изработка на  флаери със стилен дизайн, съобразен с новите тенденции, който ще направи рекламата Ви още по-забележима.

За Услугата

Какво представлява услугата по изработка на флаери и листовки?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Флаери и Листовки

Рекламата чрез флаери и листовки е абсолютно най-достъпния и евтин вариант за популяризиране. Независимо дали искате да рекламирате бизнеса си, дадена услуга, промоция, продукт, събитие или нещо друго, флаерите могат да Ви свършат чудесна работа за всичко, защото са универсални. Флаерите биха били един чудесен старт във вашият рекламен сет.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на флаери. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете една функционираща стилна печатна реклама, с която да разпространите дейността си.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи флаери екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на рекламни материали, чрез който можем да създадем всичко от което вашият флаер се нуждае за да приковава вниманието. За да изпълним целите на проекта още по-добре в услугата си предлагаме изработка на оригинален дизайн и възможност за една безплатна корекция. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на флаери и листовки.

Процес

Процес на изработка на флаери и листовки.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите флаери:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн на флаер – Създаваме подходящ дизайн за вашите листовки, съобразен с повода, нашият професионален поглед и най-новите дизайн тенденции.

3Наливане на готов текст – Въвеждаме информацията, която трябва да се съдържа във вашите бъдещи флаери. Информацията трябва да ни предоставите Вие в текстов файл.

4Корекции – При случайност, че искате да промените някои детайли по вашите флаери Ви даваме бонус възможност за една корекция напълно безплатно. 

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашите флаери, следващата стъпка е те да се подготвят за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализират вашите листовки.

Ползи

С какво рекламата чрез флаери и листовки подобрява бизнеса Ви?

Ето как рекламата чрез флаери ще помогне на Вашия бизнес:

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени и Пакети

Изберете подходящ пакет.

Изберете пакет или се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.

Icon
Старт
лв12000без ДДС

 Една концепция

 До три корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  40-500лв]

до 5 дни

Избери
Icon
Бизнес
360лв
лв25000без ДДС

Проучване на бранда

Три концепции

 До пет корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  40-500лв]

до 7 дни

Избери
Icon
Премиум

Индивидуална оферта

по запитване

Задълбочено проучване на бранда и конкуренцията

Определяне на брой концепции

Неограничен брой корекции

 Предпечатна подготовка

  Илюстративен дизайн

 

[Бюджет за печат:  40-500лв]

до 30 дни

Избери
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти