Услуга

Фотография на обект

Професионалната фотография на вашият обект, има важно значение за представянето Ви пред клиенти. Фотографиите на вашия обект и това което предлагате са първото нещо, което клиентите виждат от тях в интернет пространството. Една фотография трябва да бъде максиламно инофмативна, за да представи на клиента ясно разполоението и обстановката във вашия обект, както и какво предлагате. Ние можем да заснемем за Вас професионална фотосесия и да ви помогнем да представите обекта си в най-добра светлина.

За услугата

Какво представлява услугата по фотография на обект?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Фотография на обект

С услугата ни за фотография на обект можем да направим представянето на вашето място значително по-атрактивно. С професионална фотография можем да доведем до по-голям интерес към обекта и повече посещаемост. Ние можем да извадим всеки един позитив от вашият обект, и да го направим още по-привлекателен за потенциални бъдещи клиенти.

Ние от AllDesign можем да Ви предложим да заснемем вашия обект, независимо дали той е магазин, ресторант, кафене, фитнес или спа център или други.

За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на интериорната и продуктувата фотография. Разполагаме с висококачествена фотографска техника за заснемането на вашите помещения. Винаги имаме желание да Ви помогнем със постигането на едно по-професионално излъчване на вашия бизнес.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашия проект. За повече информация за това какво включва и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на заснемане на на обект.

Процес

Процес на заснемане на обект.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на заснемане на вашия обект.

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието и нуждите на проекта за постигане на желаните цели.

2Заснемане на обекта –
Втора стъпка от процеса е заснемането с професионално фотографско оборудване на адреса на вашия обект.

3Обработка – Заснетите кадри ще обработим с професионален софтуер, за да бъдат още по-атрактивни и ще извадим всеки един важен детайл.

4Дизайн темплейт – За да изглеждат вашите кадри завършени ще изработим дизайн темплейт за вашия бизнес, според медията в която искате да го популяризирате.

5Обратна връзка – При вече завършена фотография и дизайн за вашите кадри, ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, като при нужда са възможни корекции.

6Изпращане на фотографиите – Ще Ви изпратим заснетите и обработени кадри заедно с дизайн темплейта готови за качаване в мрежата.

Ползи

С какво фотографията на обекта Ви подобрява вашия бизнес?

Ето как рекламата чрез банери може да подобри бизнеса Ви:

повече

Атрактивност

повече

Интерес

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за фотография на обект.

Цени

Цени започващи от 75лв/час.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти