Услуга

Химикалки

Химикалките са част от вашата фирмена идентичност. Добрите фирмени материали, които притежават свой собствен стил (стила на вашата фирма) оставят добро впечатление по време на работа с клиенти. Ние можем да Ви съдействаме с изработването на желаните химикални за Вашата фирма.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на химикалки?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Химикалки

Фирмената идентичност придава на вашият бизнес неповторимост, собствен стил и професионално излъчване. С множеството бизнеси създавани всеки ден и нарастващата конкуренция, е трудно да се отличим. Услугата по изграждане на фирмена идентичност може да помогне това да се промени, като придаде на бизнеса Ви атрактивност. Услугата по създаване на химикалки е част от услугата за фирмена идентичност, и предлага дизайн и печат.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на химикалки в стила на вашия бранд или по наш дизайн, ако все още нямате създаден стил. За вас можем да изработим различни видове химикалки в зависимост какви си изберете да поръчаме. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, както и наши партньори производители на химикалки, от които може да избирате от широк набор от химикалки. Нашият екип с радост биха Ви помогнали да създадете вашите фирмени химикалки.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъде проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи химикалки екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на материали за печат, чрез който можем да създадем стилен дизайн за вашите химикалки и да ги подготвим за предпечат. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на химикалки.

Процес

Процес на изработка на химикалки.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите химикалки:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Избор на химикалка – Преди всичко трябва да изберете химикалки, които срещат нуждите Ви и да ги поръчаме. Работим с партньор производител от където можете да изберете подходяща химикалка.

3Дизайн и лого – Следващата стъпка е да подготвим Вашето лого и дизайн за Вашата химикала. Изработката ще е съобрзена с вашите изисквания, предварително изговорени по време на консултацията.

4Корекции и обратна връзка – Изпращаме Ви изработеният дизайн за химикалките за обратна връзка. При случайност, че искате да промените някои детайли предлагаме една безплатна корекция.

5Предпечатна подготовка – При одобрен вариант за дизайн на вашите химикалки, следващата стъпка е те да бъдат подготвени за предпечат, като се съобразят технологията за печат и цветовете.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат заедно с химикалките се изпращат в печатницата с която работим, за да реализират Вашаите химикалки.

Ползи

С какво създаването на фирмена идентичност подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви

по-голямо

Доверие

повече

Уникалност

повече

Разпознаваемост
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за брандиране на химикалки.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти