Услуга

Инфографики

Изберете най-добрият визуален начин за представяне на обем от информация – Инфографиката. Ако разполагате с проучвания, бизнес информация или описания на процеси и искате да ги въведете в подреден и ясен за разбиране вид, ние можем да Ви помогнем като създадем инфографика за тази информация.

За услугата

Какво представлява услугата по създаване на инфографика?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Инфографика

Инфографиката може да представи информацията, която искате да кажете в много хигиеничен вид. Инфографиките са лесни за разбиране от потребители и клиенти и осигуряват добро потрбителско преживяване. Те могат да превърнат голия текст, който иначе никой не би прочел, в подредена структура, приятна за окото и създаваща интерес у потребителя. Чрез инфографиките Вие давате по-голям шанс на информацията да достигне до хората.

От екипа на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионална изработка на инфографики. Ще Ви помогнем в избора на подходящ вид инфографика за вашата информация. Статистическа инфографика може да Ви бъде нужна за да визуализирате резултати от проучване. За създаването на този вид инфографика се използват диаграми, икони, изображения и привличащи вниманието шрифтове. Друг вид инфографика е информационна инфографика, която дава възможност на голям обем текст например тема в блог, да бъде представена по по-лесно четим начин, използвайки цветове, шрифтове и илюстрации. Ако искате да покажете история на създаване, да наблегнтете на определени дати и събития хронологичната инфографика е идеална за този случай. Може да направим за вас инфографика на процес, ако искате да покажете вашите работни процеси. Географските инфографики, използват карти, които са полезни за показване на данни базирани на локация. Ако искате да направите сравнение между два подобни продукта или услуги, можем да създадем сравнителна инфографика. Ако искате да покежете информация във възходящ или низходящ ред, използвайте йерархична инфографика. Ако искате да споделите колекция от съвети, списък с ресурси или списък с примери, най-подходяща за вас е инфографиката за списъци. Ако искате да се отличите от конкурентите добра практика е да създадете лична инфографика. Тя може да се използва за лично представяне пред компания като CV, или дори за представяне на компанията пред бъдещи служители. Това са само основни видове инфографики, за Вас можем да създадем и по-комплексни инфографики срещащи нуждите Ви. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния дизайн.  Винаги имаме желание да съдействаме и да Ви помогнем да изградите добра визия за вашата информация.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на неговите цели. На ваше разположение по време на консултациите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще обсъдите нуждите на проекта за максимално разбиране и постигане целите. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на създаване на инфографики.

Процес

Процес на създаване на инфографика.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на вашата инфографика:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на целите.

2Вид инфографика – Според това каква информация искате, да представите, ще изберем най-подходяща инфографика. Ние ще Ви консултираме, коя е най-добра за случая.

3Концепция – Изграждаме концепция за визуализиране на информацията, както и авторски шаблон за нейното представяне. Избираме подходящи шрифтове и цветове.

4Дизайн – Дигитализираме изработения шаблон и попълваме информацията, след което обличаме инфографиката в модерен дизайн и подходящи цветове.

5Обратна връзка – Ще Ви изпратим разработената инфографика за обратна връзка. При нужда можем да коригираме или да добавим допълнителни графични елементи.

6Подготовка – Според Вашите нужди ние можем да направим предпечатна подготовка на инфографиката, подготовка за уеб средата или и двете.

Ползи

С какво инфографиката подобрява бизнеса Ви?​

Ето как професионално-създадената инфографика, ще подобри бизнеса Ви:

повече

Разпознаваемост

повече

Уникалност

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на инфографики.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти