Услуга

Календари

Календарите са част от вашата фирмена идентичност и са добър рекламен материал. Добрите фирмени материали, които притежават свой собствен стил (стила на вашата фирма) оставят добро впечатление на клиентите. Календарите могат да бъдат изрбаботени и по друг повод например ако искате да имате семеен календар. Ние можем да Ви съдействаме с изработването на желания от вас календар независимо от повода.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на календари?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Календари

Фирмената идентичност придава на вашият бизнес неповторимост, собствен стил и професионално излъчване. С множеството бизнеси създавани всеки ден и нарастващата конкуренция, е трудно да се отличим. Услугата по изграждане на фирмена идентичност може да помогне това да се промени, като придаде на бизнеса Ви атрактивност. Услугата по създаване на календари е част от услугата за фирмена идентичност, и предлага дизайн и печат.

От екипът на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионална изработка на календари в стила на вашия бранд или по наш дизайн, ако все още нямате създаден стил. Можем да създадем и семеен календар, рекламен календар, дизайнерски календар в авторски стил и много други в зависимост от желанието и повода. За вас можем да изработим различни видове календари в различни размери – календар за стена, джобен календар, календар за бюро и други. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа, квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, както и наши партньори производители на календари, от които може да избирате от широк набор от календари, върху които да наложим дизайна. Нашият екип с радост биха Ви помогнали да създадете вашите желани календари.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъде проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи календари екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на материали за печат, чрез който можем да създадем стилен дизайн за вашите календари и да ги подготвим за предпечат. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на календари.

Процес

Процес на изработка на календари.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашият календар:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Избор на календар – Избирате календар, който среща нуждите Ви и  го поръчваме. Работим с партньор производител от където можете да изберете подходящ календар.

3Дизайн – Следващата стъпка е да подготвим Вашето лого и дизайна за Вашите календари. Изработката ще е съобрзена с Вашите изисквания, предварително изговорени по време на консултацията.

4Корекции и обратна връзка – Изпращаме Ви изработеният дизайн за календарите за обратна връзка. При случайност, че искате да промените някои детайли предлагаме една безплатна корекция.

5Предпечатна подготовка – При одобрен дизайн на вашите календари, следващата стъпка е те да бъдат подготвени за предпечат, като се съобразят технологията за печат и цветовете.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат заедно с календарите се изпращат в печатницата с която работим, за да реализират Вашаите календари.

Ползи

С какво създаването на фирмена идентичност подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви

по-голямо

Доверие

повече

Уникалност

повече

Разпознаваемост
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за брандиране и дизайн на календари.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти