Услуга

Каталози

Ако имате магазин, без значение какви са вашите продукти, каталогът е идеално рекламно изделие за тяхното представяне. Ние можем да предложим дизайн и печат на всякакъв вид каталози, различни по форма или обем. За разлика от от брошурите, които са по-описателни и с по-малко страници, каталозите могат да бъдат с обем до стотици страници и да представят всички ваши продукти, за лесен избор на клиента.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на каталози?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Каталози

Каталозите са най-добрият начин да представите всички ваши продукти на клиентите си. Наличието на каталог във Вашият магазин, може да улесни избора на клиент и лесно да го насочи към покупка на артикула от който има нужда. Още по хубавото е, че с днешното развитие на медиите, вече е възможно да представите своя каталог и онлайн, което ще го направи по достъпен за клиенти. Онлайн каталогът е чудесна възможност да представите продуктите си пред клиента още при първа кореспонденция.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на каталог по предварително изготвен план и критерии, специално за вашият магазин. За вас можем да изготвим онлайн каталог, печатен каталог или и двете, като може да видите цените за трите услуги най-долу в страницата. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашият бъдещ каталог, с който да представите продуктите си.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи каталози екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на рекламни материали, чрез който можем да създадем всичко от което вашият каталог се нуждае за да продава и да бъде максимално представителен. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на каталози.

Процес

Процес на изработка на Каталози.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашия каталог:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн и страниране – Избираме подходящ формат и обем за каталога и изготвяме функционален дизайн темплейт за неговите страници, в които ще са представени продуктите.

3Наливане на съдъжание – Въвеждаме информацията, която трябва да се съдържа във вашият бъдещ кталог – заглавия, описание на продуктите, изображения, цени и характеристики.

4Корекции и обратна връзка – Извършваме и повторна консултация за преглед, проверка и потвърждение от ваша страна, за визията и информацията в каталога.

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашия каталог, следващата стъпка е той да се подготви за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализира вашаият каталог.

Ползи

С какво продуктовият каталог може да помогне на бизнеса Ви?

Ето как продуктовият каталог създаден специално за Вашиите продукти, може да подобри бизнеса Ви.

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

повече

Продажби
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти