Услуга

Менюта

Менютата и ценоразписите са част от вашата фирмена идентичност и е нужно да носят вашият фирмен стил. Добрите фирмени материали, които притежават свой собствен стил оставят добро впечатление на клиентите. Ние можем да Ви предложим стилна изработка на менюта или ценоразписи за вашето кафене, ресторант, бар, салон или друг бизнес. 

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на менюта?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Менюта

Фирмената идентичност придава на вашият бизнес неповторимост, собствен стил и професионално излъчване. С множеството бизнеси създавани всеки ден и нарастващата конкуренция, е трудно да се отличим. Услугата по изграждане на фирмена идентичност може да помогне това да се промени, като придаде на бизнеса Ви атрактивност. Услугата по създаване на менюта е част от услугата за фирмена идентичност, и предлага изработка на стилен дизайн, професионално изграждане на меню и печат чрез наши доверени партньори.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на менюта в стила на вашия бранд или по наш дизайн, ако все още нямате създаден стил. Можем да създадем и ценоразписи за вашият бизнес. За вас можем да изработим различни видове календари и ценоразписи в различни формати. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа, квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн. Нашият екип с радост биха Ви помогнали да създадете вашите желани менюта.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъде проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи менюта и ценоразписи екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на материали за печат, чрез който можем да създадем стилен дизайн за вашите фирмени материали и да ги подготвим за предпечат. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на менюта.

Процес

Процес на изработка на менюта.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашето меню:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн и страниране – Избираме подходящ формат за менюто и изготвяме функционален дизайн темплейт за неговите страници, в който ще са представени продуктите.

3Наливане на съдъжание – Въвеждаме информацията, която трябва да се съдържа във вашето бъдещо меню – заглавия, описание на продуктите, изображения, цени и други. 

4Корекции и обратна връзка – Извършваме и повторна консултация за преглед, проверка и потвърждение от ваша страна, за визията и информацията представена в менюто.

5Предпечатна подготовка – При одобрен дизайн и структура на вашето меню, следващата стъпка е то да бъде подготвено за предпечат, като се съобразят технологията за печат и цветовете.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат в печатницата с която работим, за да реализират Вашаите менюта.

Ползи

С какво създаването на фирмена идентичност подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви

по-голямо

Доверие

повече

Уникалност

повече

Разпознаваемост
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на меню

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти