Услуга

Моушън графика и дизайн

С услугата по моушън графика, можем да вдъхнем живот на вашия дизайн, като го превърнем от статичен в динамичен, ангажиращ, по-информативен и модерен. Някои идеи е трудно да бъдат визуализирани с думи или статични графики, за това моушън графиката може да помогне за ясното визуализиране на по-сложни идеи. Ние можем да Ви помогнем със създаването на моушън графики за вашият дизайн.

За услугата

Какво представлява услугата моушън графика и дизайн?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Моушън графика и дизайн

Моушън графиката може да разчупи вашият графичен дизайн, който иначе би бил статичен, като му придаде анимация и движение. Моушън графиката може да опростят усложнените Ви услуги или продукти и да ги представят по запомнящ се начин, лесен за разбиране за потребителите.

С услугата по моушън графика и дизайн за Вас можем да създадем динамичен и по-атрактивен и ангажиращ дизайн за вашите цели. Моушън дизайн можем да приложим във: Вашето мобилно приложение като анимираме бутони, полета, графики, и други; Вашият уебсайт, като анимираме вашият дизайн и илюстрации; Вашият бранд като анимираме вашето лого; Анимиране на ваши инфографики и визуални данни;.

За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и моушън дизайн. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да постигнете желаните резултати чрез създаване на по-атрактивна и ангажираща визия чрез моушън графика и дизайн.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашия проект. За повече информация за това какво включва и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на създаване на моушън графика и дизайн.

Процес

Процес на моушън графика и дизайн.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на моушън дизайн за Вашият бранд:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието и нуждите на проекта за постигане на желаните цели.

2Илюстриране и дизайн  – Ще създадем оригинален авторски дизайн, графики или илюстрации нужни за създаването на вашият проект. 

3Анимиране – Следващата стъпка е да превърнем създадения за Вас статичен дизайн в динамичен като го анимираме и му дадем движение. 

4Обратна връзка – При завършен дизайн и анимация за вашият проект ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, като при нужда са възможни редакции.

5Подготовка на графиките за уеб – Ще подготвим вашите моушън графики за срадата в която ще бъдат използвани, за най-добро качество на изображенията.

6Публикуване – Ще приложим вашите нови анимирани графики във вашият сайт или приложение, ако ние се грижим за неговото разработване. 

Ползи

С какво моушън графиката подобрява бизнесът Ви?

Ето как професионалното видео създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви:

повече

Ангажираност

повече

Яснота

по

Улеснено ползване
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да видите примерен проект за видео с визуални ефекти.

Цени

Цени започващи от 35лв/час.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти