Услуга

Папки и бланки

Папките и бланките са част от вашата фирмена идентичност. Добрите фирмени материали, които притежават свой собствен стил (стила на вашата фирма) оставят добро впечатление по време на срещи и подписване на договори. Ние можем да Ви съдействаме с изработването на идеалните папки за Вашата фирма.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на папки и бланки?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Папки и бланки

Фирмената идентичност придава на вашият бизнес неповторимост, собствен стил и професионално излъчване. С множеството бизнеси създавани всеки ден днес, е трудно да се отличим. Услугата по изграждане на фирмена идентичност може да помогне това да се промени, като му придаде атрактивност. Услугата по създаване на папки и бланки е част от услугата за фирмена идентичност, и предлага дизайн и печат на съответните фирмени материали.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на папки и бланки по стила на вашият бранд или по наш дизайн, ако все още нямате създаден стил. За вас можем да изработим само папки или само бланки или и двете. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашите фирмени папки и бланки.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи каталози екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на материали за печат, чрез който можем да създадем стилен дизайн за вашите папки и бланки и да ги подготвим за предпечат. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на папки и бланки.

Процес

Процес на изработка на папки и бланки.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите фирмени материали.

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Изработка на щанца – Според това каква форма желаете да има папката се изработва проект за щанца – стандартна форма или уникална с допълнително заплащане за изработката на нова щанца.

3Дизайн – Следващата стъпка е да създаваме уникален стилен дизайн за вашите папки и бланки, съобрзен с вашите изисквания, най-новите тенденции в дизайна и нашият професионален опит.

4Корекции и обратна връзка – Изпращаме Ви изработеният дизайн на папката и на бланката за обратна връзка. При случайност, че искате да промените някои детайли предлагаме една безплатна корекция.

5Предпечатна подготовка – При одобрен финален вариант на вашите фирмени материали, следващата стъпка е те да бъдат подготвени за предпечат, като се съобразят размер, формат и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализират вашаите фирмени материали.

Ползи

С какво създаването на фирмена идентичност подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви

по-голямо

Доверие

повече

Уникалност

повече

Разпознаваемост
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени и Пакети

Изберете подходящ пакет.

Изберете пакет или се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.

Icon
Старт
лв9000без ДДС

 Една концепция

 До три корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  50-700лв]

 

до 5 дни

Избери
Icon
Бизнес
270лв
лв19000без ДДС

Проучване на бранда

Три концепции

 До пет корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  50-700лв]

 

до 7 дни

Избери
Icon
Премиум

Индивидуална оферта

по запитване

Задълбочено проучване на бранда и конкуренцията

Определяне на брой концепции

Неограничен брой корекции

 Предпечатна подготовка

  Изработка на щанц форма

  Дизайн на визитка

  Дизайн на бланка

  Дизайн на плик

 

[Бюджет за печат:  50-700лв]

 

до 30 дни

Избери
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти