Услуга

Стикери

Стикерите са един много атрактивен и популярен метод за реклама сред по-младото поколение. Стикерите могат да бъдат забавни, красиви и да носят послания. Точно това ги прави ценни и им предава колекционерска стойност. Което означава, че дори след години някой пак може да погледне към вашият рекламен стикер и да се сети за Вас и Вашият бизнес.

За услугата

Какво представлява услугата по изработка на стикери?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Стикери

Стикерите са чудесен инстумент да привличане вниманието на някого, и да направите така, че той да запази Вашата реклама. Стикерите могат да бъдат изработени в различни форми с всевъзможни илюстрации и послания, всичко е въпрос на креативност. Стикерите са много подходящи за раздаване по време на събития, фестивали и концерти. Ако мислите, че стикерите са подходящи за реклама за Вашата дейност, ние можем да Ви помогнем с тяхната реализация.

От екипът на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионална изработка на дизайнерски креативни стикери по ваша или наша идея. Може да изработим множество комбинации от форми илюстрации и цветове, които най-добре ще пасват за вашите стикери и посланието им. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на илюстративния и печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашите бъдещи креативни стикери, с който да представите събитието си.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи стикери екипът ни използва професионален софтуер за илюстриране, дизайн и предпечатна подготовка, чрез който можем да създадем всичко което можете да си представите. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на стикери.

Процес

Процес на изработка на Стикери.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите плакати:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн и илюстриране – Създаваме авторски илюстрации по посочената от Вас идея и желание. Най-добрите варианти избираме да Ви представим и изгоментираме с Вас.

3Обратна връзка – Обратната връзка е важна за нас за да бъдем убедени, че създаденият проект покрива изцяло вашите нужди. Избираме вариант или преминаваме към кореции.

4Корекции – При случайност, че искате да промените някой детайли по визията на вашите стикери, ние предлагаме една безплатка корекция. 

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашите стикери, следващата стъпка е те да се подготвят за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализира вашаите стикери.

Ползи

С какво рекламата чрез стикери подобрява бизнеса Ви?

Ето как индивидуалният дизайн за Вашитe стикери ще подобри бизнеса Ви:

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

повече

Ангажираност
Портфолио

Проекти

Разгледайте нашето портфолио от най-нови проекти:

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти