Услуга

Тефтери

Тефтерите са част от вашата фирмена идентичност. Добрите фирмени материали, които притежават свой собствен стил (стила на вашата фирма) оставят добро впечатление по време на работа с клиенти. Ние можем да Ви съдействаме с изработването на желаните тефтери за Вашата фирма.

За Услугата

Какво представлява услугата по изработка на тефтери?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Тефтери

Фирмената идентичност придава на вашият бизнес неповторимост, собствен стил и професионално излъчване. С множеството бизнеси създавани всеки ден и нарастващата конкуренция, е трудно да се отличим. Услугата по изграждане на фирмена идентичност може да помогне това да се промени, като придаде на бизнеса Ви атрактивност. Услугата по създаване на тефтери е част от услугата за фирмена идентичност, и предлага дизайн и печат.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга по професионална изработка на тефтери по стила на вашия бранд или по наш дизайн, ако все още нямате създаден стил. За вас можем да изработим различни видове тефтери в разнообразни форми и размери, с различни подвързвания или спирали. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашите фирмени тефтери.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъде проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашите бъдещи каталози екипът ни използва професионален софтуер за подготовка на материали за печат, чрез който можем да създадем стилен дизайн за вашите тефтери и да ги подготвим за предпечат. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на изработка на тефтери.

За услугата

Процес на изработка на тефтери.

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Избор на формат – Преди всичко трябва да изберем подходящ формат, обем и материал за изработка за Вашите тефтери, както и подходяща форма – стандартна или нестандартна.

3Дизайн – Следващата стъпка е да създаваме уникален стилен дизайн за вашият тефтер, съобрзен с вашите изисквания, най-новите тенденции в дизайна и нашият професионален опит.

4Корекции и обратна връзка – Изпращаме Ви изработеният дизайн за тефтерите за обратна връзка. При случайност, че искате да промените някои детайли предлагаме една безплатна корекция.

5Предпечатна подготовка – При одобрен финален вариант на вашите тефтерите, следващата стъпка е те да бъдат подготвени за предпечат, като се съобразят размер, формат и цветове.

6Печат –  След като предпечатната подготовка е направена, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализират Вашаите тефтери.

Ползи

С какво създаването на фирмена идентичност подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалното лого създадено специално за Вашия бизнес, ще подобри бизнеса Ви

по-голямо

Доверие

повече

Уникалност

повече

Разпознаваемост
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на тефтери.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти