Услуга

Външна реклама

Достигнете до клиентите си, като рекламирате и във външният свят. Ние предлагаме дизайн и изработка на билборд реклами, банери, трансперанти, ситилайт реклами, брандиране на спирки, реклами в градски транспорт, брандиран на автомобили и още много други. 

За услугата

Какво представлява услугата по създаване на външна реклама?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Външна реклама

Външната реклама може да Ви помогне да достигнете до голям брой от хора, минаващи и пътуващи през определени локации. В днешно време улиците са пренаситени от реклами и е много трудно да задържите вниманието на минувачите. Външните реклами изградени със силна концепция, семпъл и запомнящ се дизайн, професионално техническо изпълнение и подходяща локация, могат да бъдат забелязани и да популяризират бизнеса Ви успешно.

От екипа на AllDesign Ви предлагаме услуга по професионална изработка на външна реклама. Под тази категория влизат: билборди, флаери, плакати, ситилайтове, трансперанти, банери, брандиране на превозни средства, транспортна реклама, улично рекламиране, дизайн на витрини. За Вас ще изградим рекламна стратегия, ще изберем най-доброто място за вашата реклама и ще създадем модерен и забележителен дизайн. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния дизайн, печата и предпечата. Винаги имаме желание да съдействаме и да Ви помогнем да изградите уникална визия за вашите реклами.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на неговите цели. На ваше разположение по време на консултациите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще обсъдите нуждите на проекта за максимално разбиране и постигане целите. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на създаване на външна реклама.

Процес

Процес на създаване на външна реклама

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникална визия за вашата реклама:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на целите.

2Вид реклама – Според това каква реклама искате (билборд, ситилайт, банер и др.) процесът е различен. Ние можем да Ви консултираме, коя е най-подходяща за Вашия случай.

3Рекламна концепция – Изграждаме рекламна концепция за рекламата. Това включва проучване, измисляне на креативно послание съчетано с хващаща окото визия.

4Дизайн – Създаваме визуалната част на рекламата, съобразявайки се с най-новите тенденции и техническите норми за реализирането на Вашата реклама реклама.

5Печат – Ще предоставим завършената реклама на печатната агенция ,с която работим. Ще изберем подходящ материал и ще я подготвим за печат.

6Инсталиране – След като рекламите са напечатани, професионалист ще окачи вашите готови реклами на предварително решената локация.

Ползи

С какво външната реклама подобрява бизнеса Ви?​

Ето как професионално-създадената външна реклама, ще подобри бизнеса Ви

повече

Разпознаваемост

повече

Популярност

повече

Продажби
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на външна реклама.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти