Услуга

Визитки

Визитка – връзката между вашия бизнес и клиентите Ви. Визитката е рекламен материал и част от вашата фирмена идентичност, която представя кратко точно и ясно кои сте вие, какво правите и къде да Ви открият. Визитката е първото впечателение за вашият бизнес, затова е важно стилът и да бъде съобразен със стила на вашият бранд и да носи посланието което искате да достигне до клиентите Ви. 

За услугата

Какво представлява услугата по изработване на визитки?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Визитки

Услугата по изработване на визитки включва в процеса си три основни етапа – консултация, дизайн и печат. В първия етап провеждаме консултация за да разберем идеята и нуждата на клиента с цел изработване на визитка, покриваща желанията и визията на вече създадения фирмен стил на бизнеса.

Съществуват различни видове  визитки. В зависимост от вашите цели визитката може да бъде уникална комбинация от форма, материал, технология на печат, цветове и допълнителни ефекти. По форма една визитка може да бъде стандартна правоъгълна, кръгла, квадратна или с уникална нестандартна форма. Печатането на визитки може да се усъществи върху хиляди видове материали, някои от които са различни видове картон, PVC, прозрачно PVC, паус хартия. Изработване на визитки може да включва различни печатни технологии като лазерен печат, топъл печат или други печатни ефекти като добавяне на релефен UV лак или Liquid Gold печат.

За да изберете най-добре коя комбинация е най-подходяща за Вас, екип от специализирани дизайнери, ще Ви помогне за изработване на визитки с уникален дизайн, които са създадени специално за Вас и подхождат идеално на вашият бизнес. Услугата за изработване на визитки включва реализиране на печата и пряка работа с доверена печатница, която ще даде живот на дизайна на вашите визитки.

Процес

Процес при изработка на визитки.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашите фирмени материали.

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн на визитка – Разработваме идеи за концепция и визия за бъдещите визитки, съобразени с проведената консултация и нашият професионален опит.

3Обратна връзка – Изпращаме готови дигитализирани варианти за дизайн на вашите визитки. Провеждаме втора консултация за да получим обратна връзка от вас.

4Корекции – След като получим обратна връзка от вас за дизайна на вашите визитки, е възможно да се направят корекции, при нужда, за подобряване на визията на вашите визитки.

5Предпечатна подготовка – При избран финален вариант на визитка, следващата стъпка е визитките да се подготвят за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Печат – След като вашите визитки са преминали през предпечатна подготовка, файловете за печат се изпращат на печатницата с която работим, за да реализират вашите визитки.

Ползи

С какво услугата по изработване на визитки подобрява бизнеса Ви?

Ето как професионалната визитка може да подобри бизнеса Ви:

по-добро

Впечатление

по-голяма

Обвързаност с клиента

повече

Утвърденост
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на визитки.

Цени и Пакети

Изберете подходящ пакет.

Изберете пакет или се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.

Icon
Старт
лв7000без ДДС

 Една концепция

 До три корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  20-500лв]

до 5 дни

Избери
Icon
Бизнес
210лв
лв15000без ДДС

Проучване на бранда

Три концепции

 До пет корекции

 Предпечатна подготовка

 

[Бюджет за печат:  20-500лв]

до 7 дни

Избери
Icon
Премиум

Индивидуална оферта

по запитване

Задълбочено проучване на бранда и конкуренцията

Определяне на брой концепции

Неограничен брой корекции

 Предпечатна подготовка

  Изработка на щанц форма

  Дизайн на папка

  Дизайн на бланка

  Дизайн на плик

 

[Бюджет за печат:  20-500лв]

до 30 дни

Избери
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти