Услуга

Визуални видео ефекти

С услугата по визуални ефекти, можем да украсим вашите рекламни видеа и да ги направим по-атрактивни и запомнящи се. Визуалните ефекти се прилагат върху предварително заснета продукция. Ако вие имате, рекламно видео или корпоративно видео, ние можем да ви помогнем с визуализацията на неговите видео ефекти. 

За услугата

Какво представлява услугата визуални ефекти?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Визуални ефекти

Услугата ни за визуални ефекти може да разчупи вашето рекламно видео, като създадем специални визуални ефекти индивидуално за него. Визуалните ефекти дават възможност на обикновените рекламни видеа да визуализират ефекти, които не могат да бъдат заснети с камера.

С услугата по визуални ефекти за Вас можем да създадем атрактивни и ангажиращи визуални ефекти, които могат да помогнат в предаването на посланието още по ясно и запомнящо се.

За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на визуалните ефекти и 2D анимацията. Винаги имаме желание да съдействаме и да ви помогнем да постигнете желаните резултати чрез създаване на по-атрактивна и ангажираща визия чрез визуални ефекти.

Провеждането на консултации преди започване на работа по проекта е от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър и специалист по продажби, с които задно ще определите нуждите и целите на проекта и ще създадете план за реализацията на вашия проект. За повече информация за това какво включва и как ще протече процесът ѝ, вижте следващата секция за Процес на създаване на визуални ефекти.

Процес

Процес на създаване на визуални ефекти.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на рекламно видео за Вашия бизнес:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието и нуждите на проекта за постигане на желаните цели.

2Видео  – След като уточним детайлите е нужно да ни изпратите видеото, върху което бихте искали да създадем визуални ефекти.

3Създаване на сториборд – Създаваме сториборд, с разработени сцени, с цел най-ясно да представим визуалните ефекти за всеки момент от видеото.

4Създаване на визуални ефекти – Водейки се по вашите изисквания и сториборда, създаваме атрактивни визуални ефекти подходящи за вашето видео. 

5Обратна връзка – При вече създаваните визуални ефекти и анимация за вашият проект ние ще се свържем с Вас за обратна връзка, като при нужда са възможни редакции.

6Подготовка на графиките за уеб – Ще подготвим вашето видео за средата в която ще бъде използвано, за най-добро качество на звука и изображението.

Ползи

С какво визуалните ефекти подобрявт бизнесът Ви?

Ето как видео с визуални ефекти създадено специално за Вашия бизнес може да Ви помогне.

повече

Ангажираност

повече

Уникалност

по-голямо

Конкурентно предимство
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да видите примерен проект за видео с визуални ефекти.

Цени

Цени започващи от 35лв/час.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти