Услуга

Корици

Ако Вие сте писател или издател, може би имате нужда от дизайн на корици за Ваши бъдещи книги? Ние можем да Ви помогнем, като направим подходяща корица индивидуално за вашата бъдеща книга, която да се открои в щандовете за книги. 

За услугата

Какво представлява услугата по дизайн на корици?​

Прочетете повече за ползите и същността на услугата и етапите, през които ще преминем:

Дизайн на корици

Корицата е важна. Тя е първото впечатление, което купувачат и получава за нея и е важно тя да отразни възможно най-ясно нейното съдържание. Наличието на хубава корица може да окаже голямо значение за това дали купувачът, ще я забележи или не и съответно дали ще я купи. Хубавата корица е чудесен начин да разкажете вашата история още преди да сте започнали.

От екипът на AllDesign ви предлагаме услуга за професионален дизайн на корици по предварително изготвен план и критерии. Ние целим най-точно да предадем посланието на вашата книга, чрез корицата и, използвайки напълно авторски идеи и дизайн. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа квалифицирани в областта на графичния и печатния дизайн, които с радост биха Ви помогнали да създадете вашата бъдеща корица.

Първа стъпка от процеса на работа е провеждането на консултации. Те са от ключово значение за нас и за постигането на целите на проекта. За целта на ваше разположение по време на срещите ще бъдат проектен мениджър, с който задно ще оформите всички детайли.

За изработването на вашата бъдеща корица екипът ни използва професионален софтуер за дизайн и предпечатна подготовка, чрез който можем да реализиаме всяка креативна идея. За повече информация за това какво включва услугата и как ще протече процесът ѝ вижте следващата секция за Процес на дизайн на корици.

Процес

Процес на дизайн на корици.

Вижте процеса, през който заедно ще преминем по време на създаване на уникален дизайн за Вашата корица:

1Консултация – Организираме консултация между клиента и екипа, която цели максимално да разбере желанието на клиента и нуждите на проекта, за постигане на желаните цели.

2Дизайн – Избираме подходящ размер за корица, изготвяме авторски дизайн специало за вашата книга и подготвяме корицата по всички технически параметри нужни за печат.

3Обратна връзка – Обратната връзка е важна за нас за да бъдем убедени, че създаденият проект покрива изцяло вашите нужди. Избираме вариант или преминаваме към кореции.

4Корекции –  При случайност, че искате да промените някой детайли по визията на вашите стикери, ние предлагаме една безплатка корекция. 

5Предпечатна подготовка – При финален вариант на вашата корица, следващата стъпка е той да се подготви за предпечат, като се съобразят размери и цветове.

6Файлове за печат –  След като предпечатната подготовка е направена, Ви изпращаме файловете за печат, които ще са нужни на печаткицата която печата книгата.

Ползи

С какво дизайнът на корица подобрява книгата Ви?

Ето как индивидуалният дизайн за Вашата корица, ще подобри бизнеса Ви:

неуспоримо

Авторство

повече

Забележимост

повече

Продажби
Портфолио

Примерни проекти

Тук може да разгледате част от нашите проекти за дизайн на книжни тела.

Цени

По индивидуална оферта

Свържете се с нас за изготвяне на предложение.
Направете запитване
Запитване

Нека работим заедно!

Разкажете ни от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем!

Адрес

ул. Жак Натан 7, София

Имейл

Телефон


    Дизайн от А до Я.
    С грижа за продажбите! Дизайн за всички нужди. Предлагаме широка гама от креативни услуги за вашия бизнес.

    Контакти